اینترنت اشیاء از 6 جزء اصلی تشکیل شده و با استفاده از یک پلتفرم که در این مطلب میخوام به کارکرد هر کدام را توضیحی بدهم.

از 6 جز اصلی تشکیل میشود : 

  • حسگرها
  • اتصالات 
  • ابر
  • تحلیل داده
  • رابط کاربری 
  • محرک ها

این 6 جزء با یک دیگر ارتباط دارند به ترتیب از بالا حسگرها که میدانید که حسگر ها داده ها را جمع آوری میکند و مانند ورودی است و با اتصالات که راهی برای انتقال داده ها به ابرها هستند. در ابرها داده ها پردازش و تحلیل شده، توسط واسط کاربری که رابطی بین کاربر و دستگاه است که داده های تحلیل شده برای کاربر نمایش داده میشود.بعد از آن کاربر میتواند بر اساس داده های دریافت شده تصمیم گیرد.

 

اما این نکته اهمیت دارد اگر به صورت خودکار حاصل تحلیل انجام شود به واژه محرک اشاره دارد.

حسگر ها دما، نور، موقعیت، اثر انگشت و . را میتوانند دریافت کنند . در اتصالات داده ها به طریق پروتکل هایی مانند : IP/TCP به ابر میرسد که مکانی برای تحلیل داده ها است.پروتکل اینترنت اشیاء زمانی داده ها را انتقال میدهد که محل اتصال از دستگاهی به دستگاه دیگر امن باشد.

 

 

اکنون این سوال مطرح است که این 6 جزء را چگونه و از چه طریقی انجام شود؟رابط کاربری که به آن اشاره شده چطور کار میکند و اطلاعات خروجی به چه صورت به کاربرد نمایش داده میشود؟!

خب میتوان گفت استفاده از پلتفرم این کار را ساده کرده است. پلتفرم که امکان ساده سازی و شتاب در راه اندازی را میدهد و نرم افزاری است که قابلیت

ادامه مطلب

تفاوت اینترنت اشیاء و اینترنت چیزها

توضیح و مفهوم کامل از اینترنت اشیاء

کمپانی های فعال در زمینه اینترنت اشیاء

داده ,ها ,تحلیل ,  ,جزء ,اشیاء ,داده ها ,است که ,6 جزء ,اینترنت اشیاء ,حسگر ها

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجله خبری نمناکی اعتبار سنجی شیک بنر رشد کار سلامتی و زیبایی نکات سلامت شب نامه بـــــــــــرخوار دانلود آهنگ جدید آشنایی با گیلان سرسبز دقیقه های خیالی